Νιώσε την μαγεία της φύσης!

Ταβέρνα - Καφέ

Με ποικιλία παραδοσιακών σπιτικών φαγητών και γλυκών. Το Καφέ και η Ταβέρνα θα λειτουργούν απο 12 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Παντοπωλείο

Παρέχει βασικά είδη καθημερινής ανάγκης, όπως τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαρισμού, ποτά, αναψυκτικά κ.α.

Παιδική χαρά

Ο χώρος για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων. Επίσης όλο το κάμπινγκ προσφέρεται για ποδήλατο εξαιτίας της ασφαλτόστρωσης.

Παιχνίδια - Διαγωνισμοί

Διοργανώνονται πρωταθλήματα τάβλι, σκάκι, μπιρίμπας, κυνήγι θησαυρού και άλλων παιχνιδιών. Υπάρχει τραπέζι πινγκ πονγκ και darts.

Εξωτερικές Δραστηριότητες

Καταδύσεις, ιππασία – περιήγηση στο βουνό με άλογο. Πεζοπορίες στα καταπράσινα βουνά. Εκδρομές, Προγράμματα Περιηγήσεων.

Iατρείο

Άμεση κάλυψη για τις πρώτες βοήθειες & Άμεση άφιξη εξωτερικού γιατρού

Γήπεδα

Γήπεδα με άμμο (beach volley / beach soccer), Mπασκέτες, 2 γήπεδα Petank

Αποδεκτά Κατοικίδια 1/6 έως 15/7 και 1/9 έως 30/9

Προς διευκόλυνση των φιλόζωων δεχόμαστε τα κατοικίδιά τους στον χώρο του κάμπινγκ, πάντα με κάποιους απλούς κανόνες συμβίωσης. Το διάστημα που στο κάμπινγκ υπάρχει πολύς κόσμος για να μην υπάρξουν προβλήματα μεταξύ των μικρών φίλων μας, φασαρία ή ατυχήματα με μικρά παιδιά (λόγοι ασφάλειας και υγιεινής) δεν δεχόμαστε κατοικίδια.

Το Κάμπινγκ είναι μακρόστενο και βρίσκεται κατά μήκος της θάλασσας. Έτσι όλοι οι κατασκηνωτές βρίσκονται 3 -10 μέτρα από τη θάλασσα.

Διαθέτει μεγάλες ξεχωριστές θέσεις για σκηνές και τροχόσπιτα, ώστε κάθε κατασκηνωτής να έχει τον δικό του αυτόνομο χώρο. Οι θέσεις έχουν πλούσια φυσική σκιά που δημιουργείται από πλατάνια, πεύκα, ελιές και κυρίως μουριές, που τα πλεγμένα κλαδιά τους χαρίζουν πλούσια σκιά και πολύ δροσιά ακόμα και στους καύσωνες του Αυγούστου.

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ

Free Wi Fi spot, παροχή ρεύματος και νερού σε κάθε θέση, βόθρος για χημικές τουαλέτες, βιολογικός, σιδερωτήριο, κοινόχρηστα μαγειρεία, πλυντήριο ρούχων, κοινόχρηστα ψυγεία και καταψύκτες, ζεστό νερό όλο το 24ωρό, γλίστρα για σκάφη.

Newsletter

Social Media

Camping Rovies ©2019
Powered by Media Planners

TOP