Έλα να χαλαρώσεις σε ένα ασφαλές, πεντακάθαρο και ήρεμο περιβάλλον

          Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι 3 πράγματα. Η ασφάλεια, η τέλεια καθαριότητα και η ησυχία/ηρεμία που επικρατεί στον χώρο.

          Έχουμε πετύχει την ασφάλεια ώστε μια μαμά να μην χρειάζεται να έχει το νου της για το που χάθηκε παίζοντας το παιδί της. Για να μην νοιάζεται κάποιος αν αφήσει ένα κινητό να φορτίζει σε δημόσιο χώρο ή αν θα ξεχάσει κάτι στα κοινόχρηστα ντους ή αν αφήσει το λάπτοπ του στη σκηνή του και φύγει εκδρομή. Πως; Έχοντας ΜΟΝΟ μία πύλη εισόδου από την οποία δεν μπορεί να περάσει κανείς χωρίς να δώσει στοιχεία. Και έχοντας ελέγχους συνεχώς μέσα στο κάμπινγκ από το προσωπικό μας.

          Έχουμε πετύχει το εργασιακό μοντέλο όπου 4 καθαρίστριες σαρώνουν κάθε 20 λεπτά τα κτήρια από το πρωί στις 7:00πμ μέχρι τα μεσάνυχτα 24:00 και καθαρίζουν με όρεξη σαν να είναι δικές τους οι ντουζιέρες και τουαλέτες. Τρεις άνθρωποι ακόμα ασχολούνται με τους εξωτερικούς χώρους και τα σκουπίδια. Και έτσι υπάρχει ένα πεντακάθαρο περιβάλλον.

          Έχουμε πετύχει με την εφαρμογή και αυστηρή τήρηση των εσωτερικών κανονισμών να καταφέρουμε να «διώξουμε» οποιονδήποτε νεοέλληνα πιστεύει σε μια χύμα κοινωνία χωρίς κανόνες. Οι κατασκηνωτές μας είναι συνειδητοποιημένοι και έχουν σεβασμό στο περιβάλλον, στο χώρο του κάμπινγκ, στο προσωπικό του κάμπινγκ και στους άλλους κατασκηνωτές. Όταν υπάρχει αλληλοσεβασμός μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Και έτσι υπάρχει η ησυχία εκεί που πρέπει, το γέλιο εκεί που πρέπει και γενικά όλοι περνάνε καλά.

          Τα 23 στρέμματα του κάμπινγκ έχουν μοιραστεί σε 2 Τομείς: Στον οικογενειακό Τομέα που είναι η γειτονιά για όλα τα παιδιά 4-12 ετών – εκεί ακούς παιχνίδια, γέλια, ποδήλατα να πηγαινοέρχονται – όπου είναι η «φασαρία» και στον Μεικτό Τομέα για ζευγάρια, παρέες, μεμονωμένους κατασκηνωτές.

          Αυτά τα 3 σημαντικά στοιχεία έχουν δοκιμαστεί ακόμα και τον δεκαπενταύγουστο που δεν πέφτει καρφίτσα από τον κόσμο μέσα στο κάμπινγκ. Και είμαι υπερήφανος να δηλώσω ότι ΠΑΝΤΑ υπάρχει ασφάλειαηρεμία και σούπερ καθαριότητα.