Μαθήματα Γιόγκα

Η Hatha Yoga είναι ένα ένα παρακλάδι της yoga που χρησιμοποιεί σωματικές στάσεις, τεχνικές αναπνοής (pranayama) και διαλογισμό (dyana) με στόχο ένα δυνατό υγιές σώμα και καθαρό, γαλήνιο νου.

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ξανακάνει yoga για να δοκιμάσει.

Τα μαθήματα προγραμματίζονται σε συνεννόηση με τη δασκάλα yoga (ατομικά ή ομαδικά) μέσω της ρεσεψιόν του κάμπινγκ.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Εκτύπωσε και συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Ένα σύντομο βιογραφικό της δασκάλας Γιόγκα

Ονομάζομαι Ευαγγελία Φαρδέλλα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η πρώτη μου επαφή με την γιογκα ήταν το 2003 όπου σε ένα μάθημα Hatha Yoga κατάλαβα οτι δεν είναι απλά γυμναστική αλλά κάτι πιο βαθύ.

Η αναζήτηση μου γύρω από το τι είναι γιόγκα με οδήγησε στο να παρακολουθήσω εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων για να αποκτήσω γνώση της φιλοσοφίας της , να δω αν μου  ταιριάζει και να εμβαθύνω μέσα από την πρακτική σε προσωπικό επίπεδο πέρα από το σωματικό.

Ολοκλήρωσα το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων (200hr) με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο  στο Ayama Yoga House καθώς και σεμινάρια όπως Yoga Nidra , NLP, Mindfulness με την Valerie Saier , Vinyasa οργανική κίνηση με την Κατερίνα Σπυροπούλου.

Συνεχίζω μέχρι και σήμερα να παρακολουθώ σεμινάρια διότι για μένα η γνώση δεν σταματάει ποτέ και ο στόχος μου  είναι η προσφορά της γνώσης αυτής σε όσους το επιθυμούν και το έχουν ανάγκη!